Академија – Службеник во сметководство

Почеток: Септември 2023

Промотивни цени – Уписи во тек

Времетраење: 18 недели

150 часа интерактивна теоретска и практична настава со можност за идни вработувања

Закажи информативна онлајн средба!

Контакт: 078/332-645 office@karovska.mk

Најчитани
Категории
Даночен Календар

Останати
Содржини