НАСКОРО АКАДЕМИИ!

Во преговори и соработка со повеќе институции, интензивно работиме на дооформување на Академии, први од ваков тип во нашата земја.

Станува збор за Академиите:

  • Службеник во книговодство
  • Финансиски референт

За повеќе информации посетете ја страницата на Каровска ДООЕЛ https://karovska.mk/ или контактирајте не.

Најчитани
Категории
Даночен Календар

Останати
Содржини

Физички лица

ОДЈАВА НА ЗАКУПНИНА ВО Е-ПДД

Согласно насоките од Управата за јавни приходи , одјавувањето на закупнина во системот на Е-ПДД може да се направи на следниов начин: Се најавувате со

Повеќе »
Физички лица

30 ГОДИНИ МОНЕТАРНА САМОСТОЈНОСТ

Народна Банка на Република Македонија – месецов е одбележан јубилеј, 30 години монетарна самостојност! 30 години од воведот на нашата национална валута- денарот! Повеќе информации

Повеќе »