Обука за најмладите- Штеди и добиј подарок што вреди!

 • За кого е наменета обуката?
За дечињата од предучилишна и училишна возраст, кои ни значат и во кои најмногу вложуваме! Да ги едуцираме и поттикнеме децата на штедење! Низ игра и забава во текот на обуката им го доближуваме концептот на штедење и ги поттикнуваме уште од мали да размислуваат за тоа.
Добрите навики се стекнуваат уште од мали нозе!
 • Што опфаќа програмата?
Едукација на интересен начин децата да заштедат за сите нивни големи и мали желби. Детската касичка е само почеток за да детето почне да штеди!
 • На кои теми се работи?
 • Дали штедите (вода, пари, струја…)?
 • Дали собирате парички?
 • Дали имате касичка?
 • Дали знаете што е банка?
 • За што би штеделе вие? Кои се вашите големи и мали желби?
 • Македонските пари/ странските пари
 • Едукативна игра “Лавиринт”
Покрај обуката, добивате
 • Подарок касичка или детски паричник.
 • Часови
1 ден, 2 часа
 • Цена на обуката
500 денари.
 • Податоци за плаќање
Примач: Каровска ДООЕЛ Скопје
Сметка: 210068520170156 НЛБ Тутунска Банка АД Скопје
Цел на дознака: Плаќање по фактура