Пријава за Обука

 

 

Ве молиме, пополнете го и испратете го формуларот или симнете го тука и испратете го на email или на нашата адреса:

КАРОВСКА ДООЕЛ СКОПЈЕ

Св. Кирил и Методиј бр.36, Б-6, 2/10, Скопје, Република Македонија

e-mail: merikarovska@gmail.com

Контакт моб. 078/332-645

Исто така, можете да го пополните формуларот онлајн што се наоѓа подоле:

Онлајн Пријава за обука

Вработување (заокружете)

Се пријавувам за следниве обуки (означете Х пред одбраните обуки)

12 + 9 =

________________________                                                                     Датум: _____________ 2022 година

пополнил (име и презиме)