Академија – Службеник во сметководство

Почеток: Септември 2023 Промотивни цени – Уписи во тек Времетраење: 18 недели 150 часа интерактивна теоретска и практична настава со можност за идни вработувања Закажи информативна онлајн средба! Контакт: 078/332-645 office@karovska.mk

Академија – Службеник во сметководство Read More »