Изборот на добар сметководител ве води кон рационални деловни одлуки!

Бидете чекор понапред од останатите

Услуги

  • Сметководствени услуги
  • Консалтинг и контрола
  • Правни и административни услуги

Обуки

  • Центар за сертифицирани обуки

Подготовки

  • Подготовки за ученици и студенти

Зошто да се обучувате?

Бидејќи почетното знаење е најважно!

Сметководсто

Kонсалтинг и контрола

Правни и административни услуги

Ви нудиме сметководствени и едукативни услуги на високо професионално ниво

Благодарение на вештините на нашите професионалци, ние сме во можност да ви служиме во сите области во делот на сметководството и финансиите. Нашиот искусен тим работи со индивидуалци, менаџери, мали бизниси, профитабилни корпорации или непрофитабилни организации во разни области.

Исто така, вршиме индивидуални обуки или тимски обуки на физички и правни лица користејќи современа едукативна опрема и софтвер.

Не се двоумете!

со Вас – за Вас!

Мери Каровска

Прашај или закажи термин

Сите полиња се задолжителни

Посетете нѐ

Нашата aдреса

Св.Кирил и Методиј бр.36, Б-6, 2/10
1000 Скопје

Кога?

Работнo време

Понеделник-Петок: 09:00 – 20:00
Сабота: 09:00 – 17:00
Недела: 09:00 – 17:00