30 ГОДИНИ МОНЕТАРНА САМОСТОЈНОСТ

Народна Банка на Република Македонија – месецов е одбележан јубилеј, 30 години монетарна самостојност! 30 години од воведот на нашата национална валута- денарот! Повеќе информации на следниот линк: https://30godini.nbrm.mk/

30 ГОДИНИ МОНЕТАРНА САМОСТОЈНОСТ Read More »