ОДЈАВА НА ЗАКУПНИНА ВО Е-ПДД

Согласно насоките од Управата за јавни приходи , одјавувањето на закупнина во системот на Е-ПДД може да се направи на следниов начин: Се најавувате со е-маил и лозинка на Е-ПДД на следниот линк e-pdd.ujp.gov.mk На стрелката (>) во горниот лев ќош се отвара главното мени Во менито се бира најпрвин Аконтативна пресметка > Закупнини > …

ОДЈАВА НА ЗАКУПНИНА ВО Е-ПДД Read More »