Едукација

МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ОД ОБЛАСТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО

На наше огромно задоволство известуваме дека го потпишавме Меморандумот за соработка од областа на образованието со Средното училиште на град Скопје ,,Кочо Рацин,, и неделава ги пречекавме дел од учениците од струката за економски техничари, на првиот практичен час! Задоволството е обострано! Меморандумот за соработка ќе придонесе подобрување на квалитетот и ефикасноста на стручното образование […]

МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ОД ОБЛАСТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО Read More »

Академија – Службеник во сметководство

Почеток: Септември 2023 Промотивни цени – Уписи во тек Времетраење: 18 недели 150 часа интерактивна теоретска и практична настава со можност за идни вработувања Закажи информативна онлајн средба! Контакт: 078/332-645 office@karovska.mk

Академија – Службеник во сметководство Read More »

НАСКОРО АКАДЕМИИ!

Во преговори и соработка со повеќе институции, интензивно работиме на дооформување на Академии, први од ваков тип во нашата земја. Станува збор за Академиите: Службеник во книговодство Финансиски референт За повеќе информации посетете ја страницата на Каровска ДООЕЛ https://karovska.mk/ или контактирајте не.

НАСКОРО АКАДЕМИИ! Read More »